راهنمای نویسندگان

راهنمای کار با سامانه 

ورود به سیستم

برای ورود به سیستم، تکمیل فرم ثبت نام  الزامی است.

برای ثبت نام در سیستم  مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

ابتدا از طریق آدرس http://vakilmodafemag.ir وارد سامانه نشر مجله شوید. در صفحه پیش رو، از منوی "ورود به سامانه" روی گزینه "ثبت نام در سامانه" کلیک کرده و فرم مربوطه را به دقت تکمیل کنید. تکمیل مواردی که با ستاره مشخص شده، الزامی است. اطلاعات کامل خود را (به جز نام کاربری و رمز عبور) ترجیحاً به زبان فارسی وارد کنید.

آدرس ایمیل و شماره تلفن همراه خود را به دقت وارد کنید چراکه زین پس از طریق همین اطلاعات با شما تماس گرفته خواهد شد. پس از تکمیل و ارسال فرم ثبت نام، نام کاربری و کلمه عبور به آدرس ایمیل شما ارسال می‌شود.  برای ادامه کار، با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد سیستم شوید. 

در صورت فراموشی کلمه عبور، آدرس ایمیل خود را در بخش مربوطه وارد کنید. کلمه عبور جدید به آدرس شما ارسال می‌شود. توصیه می‌شود پس از وارد شدن به سیستم، کلمه عبور خود را تغییر دهید.

نام کاربری و کلمه عبور خود را در اختیار دیگران قرار ندهید. مسئولیت ورود درست اطلاعات بر عهده شماست. برای تغییر مشخصات و یا آدرس خود روی لینک مشاهده اطلاعات شخصی کلیک کنید.

چنانچه مشکل خاصی در ورود اطلاعات داشته باشید، با مدیر سامانه تماس حاصل فرمایید.

 

معرفی صفحه اختصاصی نویسنده

پس از ورود به صفحه ی شخصی خود از طریق منوی "ورود به سامانه --> ورود به سامانه"، روی نقش "نویسنده" کلیک کنید. بخش های زیر در اختیار شما خواهد بود:

مقالات جدید: در این بخش امکان ارسال مقاله جدید و تکمیل اطلاعات مقالات ارسال شده وجود دارد. برای ارسال مقاله جدید تکمیل فرم ثبت‌نام و همچنین تکمیل اطلاعات فرم ارسال مقاله، الزامی است. چگونگی ثبت نام در سیستم و ارسال مقاله در ادامه آمده است.

مقالات نیازمند بازنگری: در این بخش مقالاتی که مورد پذیرش قرار گرفته است و نیازمند بازنگری یا در حال بازنگری است نمایش داده می‎‌شود. در این بخش همچنین فهرست مقالاتی که به هر دلیل در بازه زمانی یک ماهه بازنگری نشده و از سیستم حذف شده است نمایش داده می‌شود. مشاهده آخرین وضعیت مقالاتی که به وسیله هیأت تحریریه پذیرفته شده  و نیازمند بازنگری و انجام اصلاحات است در این قسمت امکان‌پذیر می‌باشد. لازم به ذکر است مقالاتی که به هر دلیل در موعد مقرر بازنگری نشوند از سیستم حذف می‌شوند و در صورت تمایل این امکان وجود دارد تا مجدداً برای مجله ارسال شود.

 مقالات تکمیل شده: در این بخش مقالات آماده انتشار و همچنین مقالاتی که بررسی آن با درخواست نویسنده لغو شده و همچنین مقالاتی که از طریق فراخوان ارسال شده است نمایش داده می‌شود.

  

شیوه ی ارسال مقاله جدید

برای ارسال مقاله جدید، تکمیل  اطلاعات زیر الزامی است:

-         انتخاب نوع مقاله: (نوع مقاله ی خود را بر اساس شیوه نامه ی مجله که در ذیل همین صفحه  موجود است صحیحاً مشخص نمایید.)

-         وارد کردن عنوان: عنوان کامل و نیز عنوان کوتاه را در قسمت مربوطه وارد کنید.

-         اضافه کردن اطلاعات نویسنده (نویسندگان): 

o      لطفاً ابتدا جدول پایین صفحه را چک نمایید، در صورتی تنها نگارنده ی مقاله شما هستید و اطلاعات خود را در فرم ثبت نا صحیحاً وارد نموده اید نیازی به تغییر اطلاعات این بخش نیست و می توانید از این مرحله گذر نمایید، در غیر اینصورت و اگر مقاله بیش از یک نویسنده دارد، اطلاعات کامل نویسنده را در بخش مربوطه وارد کنید. در صورتی که یکی از این نویسندگان به عنوان نویسنده عهده‌دار مقاله مشخص شود، ثبت نام  ایشان در سیستم  ضروری است. تمامی مکاتبات دفتر مجله با نویسنده عهده‌دار مقاله خواهد بود.

-         افزودن کلمات کلیدی: (کلمات کلید باید بین 4 تا 7 کلید واژه باشد و با علامت ؛ یا ; از یکدیگر جدا شوند)

-         انتخاب موضوع: در صورتی که مقاله شما مربوط به یکی از موضوعاتی باشد که در بخش انتخاب موضوع وجود دارد، موضوع مربوطه را انتخاب کنید.

-         توضیحات اضافی: در ابن بخش چنانچه توضیح خاصی در ارتباط با مقاله ضروری است بریا هیأـ تحریریه ارسال کنید.

-         پذیرش شرایط و ضوابط مجله: برای ادامه کار در صورتی که شرایط و ضوابط مجله را در  ارتباط با اصیل بودن کار تحقیقی و عدم ارسال آن برای سایر نشریات قبول دارید در بخش مربوطه علامت بزنید.

-         داوران پیشنهادی: امکان پیشنهاد داور به وسیله نویسنده وجود دارد. البته پذیرش آن مشروط به موافقت هیأت تحریریه است.

-         اضافه کردن فایلها: برای ثبت مقاله در سامانه نشر مجله رأی، صرفاً ارسال فایل زیر کافیست:

o       فایل اصلی مقاله: این فایل باید بدون مشخصات نویسنده باشد و بیش از 2 مگابایت نیز نباشد.

o       در صورت نیاز، دادنامه های پیوست یا سایر اطلاعات مربوط به مستندات مقاله را در یک فایل جداگانه قرارداده و به سیستم آدرس دهی کنید.

-         تکمیل ارسال مقاله: پس از تکمیل تمامی اطلاعات و ارسال فایلها برای ادامه کار روی لینک تکمیل ارسال مقاله کلیلک کنید.

o       لازم به ذکر است که تا مرحله تکمیل کامل  اطلاعات و ارسال مقاله، امکان ویرایش اطلاعات وجود دارد.

 

پیگیری مقالات  

مشاهده آخرین وضعیت مقاله: برای مشاهده آخرین وضعیت مقاله، از بخش ورد به سامانه به سیستم وارد شوید و سپس بر روی نقش نویسنده کلیلک کنید.

در صورتی که مقاله شما به صورت کامل ارسال شده باشد در بخش "مقالات ارسال شده / نهایی" دیده می‌شود.  در صورتی که مقاله شما مورد پذیرش قرار گرفته و نیازمند بازنگری  باشد در بخش قابل بازنگری مشاهده می‌شود. مقالات در حال بازنگری نیز در همین قسمت قابل مشاهده است.

 


 

 

شیوه‌نامه‌ نگارش مقاله

الف) ضوابط کلی

  1. فصلنامه وکیل مدافع، نشریه داخلی کانون وکلای دادگستری خراسان است و به انتشار مقالات و ترجمه ها در زمینه‌های مختلف حقوقی و مباحث مرتبط با این رشته می‌پردازد.
  2. ارسال و پیگیری مقالات صرفاً از طریق سامانه نشر فصلنامه وکیل مدافع به نشانی http://www.vakilmodafemag.ir و یا لینک نشریه مندرج در سایت کانون وکلای دادگستری خراسان به نشانی http://www.khorasanbar.ir امکان‌پذیر است. از همین رو، خواهشمند است از هرگونه ارسال نسخه کتبی مقاله به دفتر فصلنامه یا ارسال ایمیل‌های محتوی مقاله به آدرس ایمیل فصلنامه خودداری شود.
  3. مسؤولیت صحت مطالب و منابع مندرج در مقاله به عهده نویسنده یا نویسندگان آن است.
  4. فصلنامه در پذیرش، تلخیص، اصلاح و ویرایش مقالات و مطالب رسیده آزاد است.
  5. نویسنده با ارائه مقاله به فصلنامه، کلیه حقوق مادی آن را به کانون وکلای دادگستری خراسان و فصلنامه وکیل مدافع واگذار می‌نماید.
  6. مقالات دریافتی پس از ارجاع به داوری قابل استرداد نخواهد بود.
  7. نقل مطالب با ذکر مأخذ آزاد است.

  ب) شرایط محتوایی

  1. مقاله باید در حوزه‌های مرتبط با موضوع فصلنامه (گرایش های حقوق) باشد.
  2. نوع مقالاتی که برای چاپ ارسال می‌شود باید محصول تحقیقات نویسندگان و متضمن دست‌آورد علمی جدید با تکیه بر نتایج عملی باشد.
  3. رعایت حقوق پدید آورندگان علمی، اصلی خدشه ناپذیر است و مسؤولیت تخلف از این اصل بر عهده ناقضین بوده و فصلنامه نیز حق پیگیری را برای خود محفوظ می­دارد.
  4. مقاله نباید قبلا در مجلات داخل کشور چاپ شده و یا هم‌زمان به نشریه داخلی دیگری ارسال شده باشد.
  5. از آنجا که زبان فصلنامه فارسی می‌باشد، لازم است آیین نگارش زبان فارسی کاملا رعایت شده و از به‌کار بردن اصطلاحات بیگانه که معادل دقیق و پذیرفته شده فارسی دارند خودداری شود.

  ج) شرایط شکلی

  1. حداقل و حداکثر حجم مقاله مشتمل بر کلیه‌ صفحات اعم از عنوان، چکیده، بدنه، نتیجه‌گیری و منابع5000 تا 8000 کلمه در قطع A4 به شرح آتی خواهد بود.
  2.  کلیه متون فارسی مقاله می‌بایست با قلم zar و متون انگلیسی با قلمTimes New Roman با اندازه‌ قلم 13 نگارش شود. فرمت دریافتی فایل مقاله Doc  یا Docx (آفیس 2007 یا جدیدتر) خواهد بود.
  3. مقاله باید دارای قسمت‌های زیر باشد: 
  •  صفحه اول: عنوان، چکیده و کلمات کلیدی فارسی
    • عنوان مقاله و نام نویسنده یا نویسندگان به زبان فارسی در صفحه  اول درج شود.
    • رتبه‌ علمی و آدرس پست الکترونیک نویسنده یا نویسندگان مقاله در پاورقی صفحه‌ اول درج شود.
    • پس از یک خط فاصله از نام نویسندگان، چکیده‌ فارسی مقاله باید پس از طرح مقدمه‌ای کوتاه، دست آورد اصلی مقاله را به اختصار بیان نماید.
    • حجم چکیده حداقل 150 و حداکثر 250 کلمه و تعداد کلید واژگان حداقل 3 و حداکثر 5 کلمه خواهد بود.
    • ترجمه باید به همراه تصویر متن اصلی با معرفی کامل نویسنده آن و معرفی کتاب یا مجله مأخذ ارسال شود.
  • صفحه دوم: مقدمه
    • در مقدمه حتی‌الامکان به بیان هدف، طرح مسئله، مورد تحقیق، ضرورت و مبانی توجیهی موضوع تحقیق پرداخته شود.
  • صفحات بعدی: بدنه مقاله
    • عناوین اصلی و فرعی و فصل‌بندی موضوعی باید حاوی نظم منطقی و منطبق با شیوه متعارف مقالات علمی‌باشد.
    • یافته‌ها و نتیجه‌گیری مندرج در پایان مقاله باید حاوی مطالب علمی و منطقی در مورد پرسش‌ها و فرضیات ارائه شده در مقاله باشد.
    • ارجاعات در متن مقاله به ترتیب شماره‌گذاری شده و بر طبق شماره‌ای که در متن به آن داده شده در زیرنویس همان صفحه خواهد آمد. لازم به ذکر است سبک ارجاعات باید همانند سبک درج فهرست منابع باشد.
    • معادل لاتین اسامی و اصطلاحات بیگانه در متن اصلی و داخل پرانتز با قلم Times New Roman)) درج شود.
  • چگونگی پانویس ها و فهرست منابع
    • فهرست منابع در پایان مقاله می آید. در این فهرست منابع باید به تفکیک نوع منبع (فارسی/عربی/لاتین و کتاب/مقاله/قوانین/پرونده ها) به ترتیب حروف الفبا درج شده و بصورت اعداد متوالی شماره گذاری شوند.
    • شیوه نگارش اطلاعات منابع در پانویس‌ها و همچنین بخش فهرست منابع به شرح زیر خواهد بود:

کتاب: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده (و نام خانوادگی نویسنده‌ بعدی، نام نویسنده)، عنوان کتاب (به صورت توپر)، نام مترجم یا مصحح، تعداد مجلدات (در صورتی که چند جلدی باشد)، شماره جلد مورد استناد، محل انتشار: نام ناشر، نوبت چاپ، سال انتشار، (صفحه یا صفحات در صورت ارجاع در پانویس ها). مثال:

کاتوزیان، ناصر؛ فلسفه حقوق، دوره 3 جلدی، ج. 1، تهران: شرکت سهامی انتشار، چاپ چهارم، 1385، ص. 620.

مقاله: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده، عنوان مقاله بصورت توپر، نام نشریه، دوره/ سال، شماره‌ فصلنامه، صفحات شروع تا پایان. مثال:

صفایی، سیدحسین، نگاهی دیگر به ضابطه کفایت علم اجمالی در مورد معامله: تفسیر ماده 216 قانون مدنی بر مبنای قاعده غرر، فصلنامه تحقیقات حقوقی دانشگاه شهید بهشتی، پاییز91، ش 59، صص 41-62. (یادآوری: در ارجاع به مقالات در پانویس، به جای شماره صفحات شروع و پایان، شماره صفحه ارجاعی درج می شود. مثال: ص. 45.)

در پانویس ها: در صورت تکرار منبع بدون فاصله، در پانویس به ذکر کلمه «همان» و شماره صفحه اکتفا می شود. مثال: همان؛ 156. همچنین در صورت تکرار منبع با فاصله، در پانویس به ذکر نام خانوادگی نویسنده و کلمه «همان» و ذکر شماره صفحه اکتفا می شود. مثال: کاتوزیان، همان؛ 156.

 

منبع الکترونیک: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده، عنوان مقاله، نام مجله یا سایت، آدرس سایت قابل دسترسی، تاریخ آخرین بازدید. مثال:

Lang, Jon, the Protection of Commercial Trade Secrets, 25 European Intellectual property Review No 462 (October 2003), available at:

http://www.nsi.org/library/espionage/asta/html(last visited on 08/03/ 2011).